Hoe wij te werk gaan:

Keertje vrijblijvend sparren?

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen:

We hebben zelf met behulp van boeken en google geprobeerd de online marketing vorm te geven. Gezien het niet ons primaire vakgebied is, kostte dit behoorlijk veel tijd en moeite. Erg lastig om tussen alle tips de juiste prioriteiten te vinden. Ook vielen de resultaten tegen. We wilden de online marketing nu goed aanpakken en hebben daarom een professional gezocht. Dit zou voor een effectieve inzet van tijd en middelen moeten zorgen. Door de samenwerking met Tim hebben we vanuit een breder perspectief inzage gekregen in de randvoorwaarden voor (online) marketing. Er wordt gewerkt vanuit een duidelijke strategie met een strak plan van aanpak wat elk kwartaal wordt geëvalueerd. Het bezoek op de website alsmede de leads zijn sinds de start van de samenwerking sterk toegenomen.

Floor Hendriks, Managing Partner at hrmforce
UCT logo

We werden online niet goed gevonden en wilden de bekendheid van ons product verder gaan professionaliseren. We zijn inmiddels twee jaar verder. We worden veel beter gevonden en hebben de structuur van dit deel van onze organisatie effectiever kunnen laten functioneren, dus marketing technisch een grote stap vooruit kunnen maken. De onderlinge communicatie gaat altijd snel, efficiënt en Tim behoudt continue het initiatief om ons bedrijf beter te laten functioneren en daardoor het marketing bereik te vergroten. De grootste voordelen van de samenwerking zijn dat we vooral kwalitatief groeien op marketing gebied en dat we het zelf nu niet meer allemaal hoeven uit te zoeken, wat we al die jaren daarvoor eigenlijk deden. Ik zou de diensten van Bontenbal Marketing zeker aanbevelen.

Benno Westra, Owner at UCT International

Werken met Bontenbal Marketing is verfrissend. Tim is een pragmatisch ingesteld mens die oplossingen ziet waar anderen naar problemen kijken. Het is prettig werken met Tim. Hij is flexibel en leert snel jouw specifieke business doorgronden. Zijn adviezen en rapportages zijn goed onderbouwd en geven duidelijk inzicht in al je online activiteiten en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Ben je op zoek naar online-marketing ondersteuning dan kan ik Bontenbal Marketing van harte aanraden.

Fred van Gelder, Founding Partner at ContentBeat