Bontenbal Marketing

Na gewerkt te hebben voor zowel kleinere als grote bedrijven, heb ik gemerkt dat mijn passie ligt bij het MKB. Ik vind het zeer inspirerend om met ambitieuze, mede ondernemers aan tafel te zitten en te zien hoe zij hun bedrijf hebben opgezet, waar zij voor staan en hoe zij continue bezig zijn om hun bedrijf te laten groeien. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat er voor veel bedrijven binnen het MKB nog een hoop (online) groeimogelijkheden zijn door middel van het inzetten van online marketing.

Ik geloof echter niet in trucs en hacks “om snel bovenaan te komen in Google” of “even wat advertentiecampagnes aan te zetten en de leads stromen vanzelf binnen”. Het zou mooi zijn als dat zo zou zijn, maar zo werkt (online) marketing in mijn ogen helaas niet. Mocht je naar zo’n marketingbureau op zoek zijn, dan moet ik je dus  teleurstellen.

Mijn aanpak is anders. Ik werk met mijn klanten aan het neerzetten van een solide marketing fundament vanuit een heldere strategie, waarna we vervolgens stap voor stap de marketing kunnen gaan uitbreiden en aanscherpen. Dat is een proces en dat vraagt om een investering in tijd en geld, maar zal zich uiteindelijk dubbel en dwars terugverdienen.

Een aantal voorbeelden van resultaten die ik heb behaald voor verschillende klanten:

  • Een groei van 50% in het maandelijks aantal leads
  • De kosten per lead met meer dan 20% verlaagd
  • Het organische verkeer verhoogd van 900 bezoekers naar bijna 7000 bezoekers per maand

Team

Tim Bontenbal
Tim BontenbalMarketing Consultant
Als marketing consultant help ik bedrijven met het uitwerken van een online strategie, waarbij we de bedrijfsdoelstelling(en) vertalen naar een concreet marketingplan. Daarnaast help ik met het opzetten van effectieve marketing campagnes om meer bezoekers, leads en klanten aan te trekken.
Creative Cloud
Creative CloudNetwerk van Freelance Specialisten
Online marketing heeft raakvlak met veel verschillende disciplines. Daarom werk ik samen met verschillende freelancers. Denk aan website bouwers, content creators, designers en campagne managers. Allemaal specialist binnen hun vakgebied. Zo kunnen we voor elk project het juiste team samenstellen.

Wat klanten over Bontenbal Marketing zeggen:

Werken met Bontenbal Marketing is verfrissend. Tim is een pragmatisch ingesteld mens die oplossingen ziet waar anderen naar problemen kijken. Het is prettig werken met Tim. Hij is flexibel en leert snel jouw specifieke business doorgronden. Zijn adviezen en rapportages zijn goed onderbouwd en geven duidelijk inzicht in al je online activiteiten en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Ben je op zoek naar online-marketing ondersteuning dan kan ik Bontenbal Marketing van harte aanraden.

Fred van Gelder, Content Beat

Bedrijven die je voor gingen: