Bontenbal Marketing

Het is voor ons altijd heel inspirerend om met ondernemers aan tafel te zitten en te zien hoe zij hun bedrijf hebben opgezet, waar zij voor staan en hoe zij continue bezig zijn om hun bedrijf te laten groeien. Toch zien wij vaak dat er voor veel bedrijven nog groeimogelijkheden zijn, door het effectiever en efficiënter inzetten van hun online marketing activiteiten.

Trucs en hacks “om snel bovenaan te komen in Google” of “even wat advertentiecampagnes aan te zetten en de leads stromen vanzelf binnen” geloven wij echter niet in. Het zou mooi zijn als dat zo zou zijn, maar zo werkt (online) marketing in onze ogen helaas niet. Mocht je naar zo’n marketingbureau op zoek zijn, dan moeten we je dus teleurstellen.

Onze aanpak is anders. Wij werken met onze klanten aan het neerzetten van een solide marketing fundament vanuit een heldere strategie, waarna we vervolgens stap voor stap de marketing aanscherpen en kunnen uitbreiden. Een holistische aanpak dus. Dat is een proces en dat vraagt om een investering in tijd en geld, maar zal zich uiteindelijk dubbel en dwars (blijven) terugverdienen.

Team

Tim Bontenbal
Tim BontenbalMarketing Consultant
Als marketing consultant zorgt Tim ervoor dat online marketing op de meest effectieve en efficiënte manier wordt ingezet, zodat het concreet bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen van de klant. Hij is het aanspreekpunt voor klanten en is de schakel tussen alle online specialisten.
Creative Cloud
Creative CloudNetwerk van Freelance Specialisten
Online marketing heeft raakvlak met veel verschillende disciplines. Bontenbal Marketing werkt daarom nauw samen met verschillende freelancers. Denk aan website bouwers, content creators, designers en campagne managers. Allemaal specialist binnen hun vakgebied. Zo kunnen we voor elk project het juiste team samenstellen.

Wat klanten over Bontenbal Marketing zeggen:

Werken met Bontenbal Marketing is verfrissend. Tim is een pragmatisch ingesteld mens die oplossingen ziet waar anderen naar problemen kijken. Het is prettig werken met Tim. Hij is flexibel en leert snel jouw specifieke business doorgronden. Zijn adviezen en rapportages zijn goed onderbouwd en geven duidelijk inzicht in al je online activiteiten en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Ben je op zoek naar online-marketing ondersteuning dan kan ik Bontenbal Marketing van harte aanraden.

Fred van Gelder, Content Beat

We hebben zelf met behulp van boeken en google geprobeerd de online marketing vorm te geven. Gezien het niet ons primaire vakgebied is, kostte dit behoorlijk veel tijd en moeite. Erg lastig om tussen alle tips de juiste prioriteiten te vinden. Ook vielen de resultaten tegen. We wilden de online marketing nu goed aanpakken en hebben daarom een professional gezocht. Dit zou voor een effectieve inzet van tijd en middelen moeten zorgen. Door de samenwerking met Tim hebben we vanuit een breder perspectief inzage gekregen in de randvoorwaarden voor (online) marketing. Er wordt gewerkt vanuit een duidelijke strategie met een strak plan van aanpak wat elk kwartaal wordt geëvalueerd. Het bezoek op de website alsmede de leads zijn sinds de start van de samenwerking sterk toegenomen.

Floor Hendriks, Managing Partner at hrmforce

Bedrijven die je voor gingen: