Bontenbal Marketing

Tijdens zijn studie heeft Tim samen met twee medestudenten, voor zijn minor ondernemerschap, in 2013 een videoproductie bedrijf gestart. Zij zagen dat video steeds belangrijker werd en wilde dit ook toegankelijk maken voor MKB-ers. Na het afronden van de minor heeft hij stage gelopen op de strategie afdeling bij een groot reclamebureau waar hij betrokken was bij projecten voor grote nationale en internationale klanten. Hij is afgestudeerd bij een startup incubator van Sanoma Nederland.

Al tijdens zijn studie merkte Tim dat hij het het leukst vond om met ondernemers aan tafel te zitten en te zien hoe zij hun bedrijf hebben opgezet, waar zij voor staan en hoe zij continue bezig zijn om hun bedrijf te laten groeien. Toch zag hij vaak dat er voor veel bedrijven nog groeimogelijkheden zijn, door het effectiever en efficiënter inzetten van hun online marketing activiteiten.

Dat is waarom hij inmiddels al weer 5 jaar geleden gestart is met Bontenbal Marketing. Sinds de start heeft hij al veel bedrijven kunnen helpen om online marketing succesvol in te zetten en zo hun bedrijf te laten groeien. Online hangt echter alles met elkaar samen. Je kunt nog zulke goede marketing campagnes hebben, maar als je bijvoorbeeld een verouderde site hebt, beperkt dit de resultaten. Om die reden heeft hij verschillende freelance online specialisten om zich verzameld met aangrenzende vakgebieden.

Samen kunnen wij jou optimaal helpen om je bedrijf online nóg succesvoller te maken.

Team

Tim Bontenbal
Tim BontenbalMarketing Consultant
Als marketing consultant zorgt Tim ervoor dat online marketing op de meest effectieve en efficiënte manier wordt ingezet, zodat het concreet bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen van de klant. Hij is het aanspreekpunt voor klanten en is de schakel tussen alle online specialisten.
Creative Cloud
Creative CloudTeam van Freelance Specialisten
Online marketing heeft raakvlak met veel verschillende disciplines. Bontenbal Marketing werkt daarom nauw samen met verschillende freelancers. Denk aan een websitebouwer, content creators, designers en campagne managers. Allemaal specialist binnen hun vakgebied. Zo kunnen we voor elk project de juiste mix van specialisaties samenstellen.

Onze Marketing Toolkit:

Wat klanten over Bontenbal Marketing zeggen:

Werken met Bontenbal Marketing is verfrissend. Tim is een pragmatisch ingesteld mens die oplossingen ziet waar anderen naar problemen kijken. Het is prettig werken met Tim. Hij is flexibel en leert snel jouw specifieke business doorgronden. Zijn adviezen en rapportages zijn goed onderbouwd en geven duidelijk inzicht in al je online activiteiten en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Ben je op zoek naar online-marketing ondersteuning dan kan ik Bontenbal Marketing van harte aanraden.

Fred van Gelder, Content Beat

We hebben zelf met behulp van boeken en google geprobeerd de online marketing vorm te geven. Gezien het niet ons primaire vakgebied is, kostte dit behoorlijk veel tijd en moeite. Erg lastig om tussen alle tips de juiste prioriteiten te vinden. Ook vielen de resultaten tegen. We wilden de online marketing nu goed aanpakken en hebben daarom een professional gezocht. Dit zou voor een effectieve inzet van tijd en middelen moeten zorgen. Door de samenwerking met Tim hebben we vanuit een breder perspectief inzage gekregen in de randvoorwaarden voor (online) marketing. Er wordt gewerkt vanuit een duidelijke strategie met een strak plan van aanpak wat elk kwartaal wordt geëvalueerd. Het bezoek op de website alsmede de leads zijn sinds de start van de samenwerking sterk toegenomen.

Floor Hendriks, Managing Partner at hrmforce

We werden online niet goed gevonden en wilden de bekendheid van ons product verder gaan professionaliseren. We zijn inmiddels twee jaar verder. We worden veel beter gevonden en hebben de structuur van dit deel van onze organisatie effectiever kunnen laten functioneren, dus marketing technisch een grote stap vooruit kunnen maken. De onderlinge communicatie gaat altijd snel, efficiënt en Tim behoudt continue het initiatief om ons bedrijf beter te laten functioneren en daardoor het marketing bereik te vergroten. De grootste voordelen van de samenwerking zijn dat we vooral kwalitatief groeien op marketing gebied en dat we het zelf nu niet meer allemaal hoeven uit te zoeken, wat we al die jaren daarvoor eigenlijk deden. Ik zou de diensten van Bontenbal Marketing zeker aanbevelen.

Benno Westra, Owner at UCT International