Bontenbal Marketing

Het is voor ons super inspirerend om met ambitieuze, mede ondernemers aan tafel te zitten en te zien hoe zij hun bedrijf hebben opgezet, waar zij voor staan en hoe zij continue bezig zijn om hun bedrijf te laten groeien. Toch zien wij vaak dat er voor veel bedrijven nog groeimogelijkheden zijn, door middel van het effectiever en efficiënter inzetten van online marketing.

Trucs en hacks “om snel bovenaan te komen in Google” of “even wat advertentiecampagnes aan te zetten en de leads stromen vanzelf binnen” geloven wij echter niet in. Het zou mooi zijn als dat zo zou zijn, maar zo werkt (online) marketing in onze ogen helaas niet. Mocht je naar zo’n marketingbureau op zoek zijn, dan moeten we je dus teleurstellen.

Onze aanpak is anders. Wij werken met onze klanten aan het neerzetten van een solide marketing fundament vanuit een heldere strategie, waarna we vervolgens stap voor stap de marketing kunnen gaan uitbreiden en aanscherpen. Een holistische aanpak. Dat is een proces en dat vraagt om een investering in tijd en geld, maar zal zich uiteindelijk dubbel en dwars (blijven) terugverdienen.

Bekijk de resultaten die wij voor klanten hebben behaald.

Team

Tim Bontenbal
Tim BontenbalMarketing Consultant
Als marketing consultant zorgt Tim ervoor dat de beoogde marketing doelen worden behaald en op de meest efficiënte manier. Hij is het aanspreekpunt voor klanten en is de schakel tussen alle online specialisten.
Creative Cloud
Creative CloudNetwerk van Freelance Specialisten
Online marketing heeft raakvlak met veel verschillende disciplines. Bontenbal Marketing werkt samen met verschillende freelancers. Denk aan website bouwers, content creators, designers en campagne managers. Allemaal specialist binnen hun vakgebied. Zo kunnen we voor elk project het juiste team samenstellen.

Wat klanten over Bontenbal Marketing zeggen:

Werken met Bontenbal Marketing is verfrissend. Tim is een pragmatisch ingesteld mens die oplossingen ziet waar anderen naar problemen kijken. Het is prettig werken met Tim. Hij is flexibel en leert snel jouw specifieke business doorgronden. Zijn adviezen en rapportages zijn goed onderbouwd en geven duidelijk inzicht in al je online activiteiten en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Ben je op zoek naar online-marketing ondersteuning dan kan ik Bontenbal Marketing van harte aanraden.

Fred van Gelder, Content Beat

Bedrijven die je voor gingen: