Krijg feedback en tips van een Marketing Consultant

Een Quickscan geeft je een basis inzicht van hoe je bedrijf er in onze ogen online voor staat, wat er goed gaat en wat je kunt verbeteren. Het is daarmee een goed startpunt voor bedrijven die aan de slag willen met online marketing.

Tijdens de Quickscan kijken we naar een aantal basis punten op je website, in Google en op social media. Na afloop ontvang je van ons een video van maximaal 10 minuten, waarin je feedback krijgt op deze punten en we de belangrijkste bevindingen aan je laten zien. Denk bij de website aan onder andere de gebruiksvriendelijkheid en hoe het proces van bezoeker tot lead en of klant eruit ziet. De vindbaarheid van de website in Google en of ons daar dingen opvallen. Tot slot kijken we naar de aanwezigheid van je bedrijf op de voor jou belangrijkste sociale media. Hoe zien je bedrijfspagina’s eruit en indien je adverteert, kijken we ook naar de advertenties.

Liever een uitgebreide analyse laten doen van je bedrijf, waarbij we ook naar je data uit o.a. Google Analytics kijken? Kijk dan hier.

Een Quickscan laten doen van jouw bedrijf?

De kosten voor een Quickscan bedragen €75,-. Vul onderstaand formulier in om een Quickscan aan te vragen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Quickscan